fbpx

ECONOMY LINE KONFIGURATOR

Economy-Line_Griffing_ročaj_iz_nerjavečega_jekla_inox_ročaj_ročaj_za_vhodna_vrata_kakovost_ugodna_cena

Economy Line model ročaja za vhodna vrata je okrogle oblike premera 30 mm. Izdelan je v osmih standardnih merah, lahko se kombinira s štiri različicami nosilcev in številnimi vpetji glede na material vhodnih vrat. Ročaj je satiniran in izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla ter najboljše kakovosti po najbolj ugodni ceni. Ker gre za osnovni model ročaja, se prilega številnih vratnim krilom in komunicira elegantnost.

SESTAVITE SI ROČAJ ZA VHODNA VRATA

Sprehod po konfiguratorju nam po vrsti prikazuje tehnične lastnosti, s katerimi tvorimo končno šifro. Tvorimo jo tako, da gremo v konfiguratorju po vrsti in izpisujemo različne dele:

  • STIL: Economy Line ročaj ima okroglo obliko cevi (EOK – Economy okrogel).
  • NOSILCI: Na to cev lahko kombiniramo eno vrsto izmed štirih različnih nosilcev, in sicer ON90 (okrogli nosilec 90°), ON90PRA (okrogli nosilec 90° s premium podložko), ON45PPU (okrogli nosilec 45° s premium podložko) ter ON45 (okrogli nosilec 45°).
  • MERE: Na voljo je osem standardnih mer (od 600 mm do 2000 mm).
  • VPETJE: Nato pa izberemo še vpetje glede na material. Če imamo npr. ALU panel, bodo primerna zgolj VRA, VRU, VRO, VRUS in VRSS vpetja. Legenda v konfiguratorju pod vpetji nakazuje, katera so primerna za določen material.
Economy Line konfigurator inox ročaji za vhodna vrata - Griffing

Pri naročanju Economy Line ročaja po novem katalogu bi bil primer neke šifre EOK-ON90PRA-L800-VRA, kar bi pomenilo Economy Line okrogel ročaj, okrogel nosilec 90° s premium podložko, dolžina ročaja 800 mm ter VRA vpetje.

PRIMERI ECONOMY LINE ROČAJA ZA VHODNA VRATA

Griffingovi ročaji za vhodna vrata iz Economy Line
Griffingovi ročaji za vhodna vrata iz Economy Line z dodano rozeto na nosilcu
Griffingovi ročaji za vhodna vrata iz Economy Line

Oddajte povpraševanje: