fbpx

PRIME LINE / ARCUS KONFIGURATOR

Prime-Line_Griffing_ločni_ročaj_ročaji_iz_nerjavečega_jekla_inox_ročaji_ročaji_za_vhodna_vrata_kakovost_ročaji_po_meri

Prime Line Arcus ročaji za vhodna vrata v obliki loka so lahko okrogli ali kvadratni ter imajo okrogle in kvadratne nosilce ter nosilec s premium rozeto. V osnovi so izdelani v štirih standardnih velikostih, po dogovoru pa se jih lahko prilagaja in ukrivi glede na vaše želje. Glede na profil vrat se jim prilegajo različna vpetja (90-stopinjska), so pa ročaji lahko še različno površinsko obdelani (od poliranja in prašnega barvanja, standardno pa pridejo satinirani oz. matirani).

SESTAVITE SI ROČAJ ZA VHODNA VRATA

Konfigurator po vrsti prikazuje tehnične lastnosti in kombinacije:

  • STIL: Izbiramo lahko med okroglim ločnim ročajem (GOKL) in kvadratnim ločnim ročajem (GKVL).
  • NOSILCI: Na Prime Line Arcus gredo tri vrste pokončnih nosilcev, in sicer ON90 (okrogli nosilec 90°), ON90PRA (okrogli nosilec 90° s premium podložko) in KN90 (kvadratni nosilec 90°).
  • MERE: Na voljo so štiri standardne dolžinskih mer (od 600 mm do 1200 mm), po dogovoru pa izdelamo tudi ročaje po meri z vašimi dolžinami.
  • VPETJE: Nato izberemo vpetje glede na material. Če imamo npr. PVC, bosta primerna zgolj VRU in VRO vpetja. Legenda v konfiguratorju pod vpetji nakazuje, katera so primerna za določen material. V primeru dvostranskih vpetij je za pravilno izbiro vpetja treba izbrati še ustrezno dolžino vpetja glede na debelino vratnega krila (40 / 60 / 80 / 100 mm).
  • POVRŠINA: Če ne želimo standardnega mat izgleda ročaja, temveč bi ga polirali (SP), prašno barvali v črni barvi (SB) ali prašno barvali glede na RAL izbor (SRAL), šifri dodamo še tovrstno oznako.
Prime Line Arcus konfigurator inox ročaji za vhodna vrata - Griffing

Pri naročanju Prime Line Arcus ročaja po katalogu bi bil primer šifre GOK-ON90PRA-L1200-VRU-SRAL5015, kar bi pomenilo ločni ročaj okrogle oblike, okrogli 90° nosilec s premium podložko, dolžina ročaja 1200 mm, VRU vpetje ter prašno barvan ročaj po številki RAL 5015.

PRIMERI PRIME LINE ARCUS ROČAJEV ZA VHODNA VRATA

Oddajte povpraševanje: