fbpx

PRIME LINE / CVU KONFIGURATOR

Prime-Line_Griffing_CVU_ročaj_ročaji_iz_nerjavečega_jekla_inox_ročaji_ročaji_za_vhodna_vrata_kakovost_ročaji_po_meri

Ročaje C, V in U oblik najpogosteje najdete na vhodnih vratih večjih zgradb ali ustanov. Ročaji za vhodna vrata so okrogli in jih lahko podpirajo okrogli in kvadratni nosilci ter nosilci s premium rozeto. Glede na profil vrat se jim prilegajo različna vpetja (90-stopinjska), so pa ročaji lahko še različno površinsko obdelani (od poliranja in prašnega barvanja, standardno pa pridejo satinirani oz. matirani).

SESTAVITE SI ROČAJ ZA VHODNA VRATA

Konfigurator po vrsti prikazuje tehnične lastnosti in kombinacije:

  • STIL: Okroglo držalo je na voljo v treh različnih oblikah, C (GOKC), V (GOKV) in U (GOKU).
  • NOSILCI: Na Prime Line CVU gredo tri vrste pokončnih nosilcev, in sicer KN90 (kvadratni nosilec 90°), ON90 (okrogli nosilec 90°) in ON90PRA (okrogli nosilec 90° s premium rozeto).
  • VPETJE: Nato izberemo vpetje glede na material. Če imamo npr. PVC, bosta primerna zgolj VRU in VRO vpetja. Legenda v konfiguratorju pod vpetji nakazuje, katera so primerna za določen material. V primeru dvostranskih vpetij je za pravilno izbiro vpetja treba izbrati še ustrezno dolžino vpetja glede na debelino vratnega krila (40 / 60 / 80 / 100 mm).
  • POVRŠINA: Če ne želimo standardnega mat izgleda ročaja, temveč bi ga polirali (SP), prašno barvali v črni barvi (SB) ali prašno barvali glede na RAL izbor (SRAL), šifri dodamo še tovrstno oznako.
Prime Line CVU konfigurator inox ročaji za vhodna vrata - Griffing

Pri naročanju Prime Line CVU ročaja po katalogu bi bil primer šifre GOKU-KN90-VRA-SRAL5015, kar bi pomenilo ročaj U oblike, kvadratni 90° nosilec, VRA vpetje ter prašno barvan ročaj po številki RAL 5015.

PRIMERI PRIME LIME CVU ROČAJEV ZA VHODNA VRATA

Oddajte povpraševanje: