fbpx

PRIME LINE / DIAMOND KONFIGURATOR

Prime-Line_Griffing_karo_ročaj_ročaji_iz_nerjavečega_jekla_inox_ročaji_ročaji_za_vhodna_vrata_kakovost_čitalnik_prstnih_odtisov_LED_svetila_ročaji_po_meri

Prime Line Diamond ročaji za vhodna vrata – kot že ime pove – izstopajo po obliki diamanta. Za njih so primerni kvadratni nosilci in nosilci, ki podpirajo vgradnjo čitalnika prstnih odtisov v ročaj. Izdelani so v osmih standardnih dimenzijah, lahko pa se jih prilagaja vašim potrebam. Glede na profil vrat se jim prilegajo različna vpetja (tako 90-stopinjska kot 45-stopinjska), z vgrajenim čitalnikom prstnih odtisov in LED osvetlitvijo pa povsem zaživijo. Možna je različna površinska obdelava,od poliranja in prašnega barvanja, standardno pa pridejo satinirani oz. matirani.

SESTAVITE SI ROČAJ ZA VHODNA VRATA

Konfigurator po vrsti prikazuje tehnične lastnosti in kombinacije:

  • STIL: Karo oz. diamantna oblika.
  • NOSILCI: Na Prime Line Diamond gre pet vrst nosilcev. Če želimo pokončnega, izbiramo med KN90 (kvadratni nosilec 90°) in CPO90 (nosilec 90°, ki omogoča čitalnik prstnih odtisov CPO in LED osvetlitev), če pa želimo poševnega, izbiramo med KN45, CPO45D (desni nosilec 45°, ki omogoča čitalnik prstnih odtisov CPO in LED osvetlitev) in CPO45L (levi nosilec 45°, ki omogoča čitalnik prstnih odtisov CPO in LED osvetlitev).
  • MERE: Na voljo je osem standardnih dolžinskih mer (od 600 mm do 2000 mm), izdelamo pa tudi ročaje po meri z vašimi dolžinami.
  • VPETJE: Nato izberemo vpetje glede na material. Če imamo npr. PVC, bodo primerna zgolj VRU, VRO, VPU in VPO vpetja. Legenda v konfiguratorju pod vpetji nakazuje, katera so primerna za določen material. V primeru dvostranskih vpetij je za pravilno izbiro vpetja treba izbrati še ustrezno dolžino vpetja glede na debelino vratnega krila (40 / 60 / 80 / 100 mm).
  • ČITALNIK PRSTNIH ODTISOV CPO: V primeru, da želimo na ročaju še čitalnik prstnih odtisov, dodamo pozicijo čitalnika in ime proizvajalca (ekey, Navkom ali drug proizvajalec). Čitalnik lahko umestimo spredaj (CF) ali zadaj (CB).
  • OSVETLITEV: Če želimo, da ima ročaj še osvetlitev z LED trakovi, šifri dodamo LED kratico.
  • POVRŠINA: Če ne želimo standardnega mat izgleda ročaja, temveč bi ga polirali (SP), prašno barvali v črni barvi (SB) ali prašno barvali glede na RAL izbor (SRAL), šifri dodamo še tovrstno oznako.
Prime Line Pure, Bold, Lean, Diamond konfigurator inox ročaji za vhodna vrata - Griffing

Pri naročanju Prime Line Diamond ročaja po katalogu bi bil primer šifre GKA-KN45-L2000-VPU-LED-SRAL5015, kar bi pomenilo ročaj karo oblike, kvadratni 45° nosilec, dolžina ročaja 2000 mm, VPU vpetje, LED osvetlitev ter prašno barvan ročaj po številki RAL 5015.

PRIMERI PRIME LINE DIAMOND ROČAJEV ZA VHODNA VRATA

Griffingov ročaj GKA-KN-45 iz linije Prime Line-inox ročaji za vhodna vrata
Griffingov ročaj GKA-KN iz linije Prime Line-inox ročaji za vhodna vrata

Oddajte povpraševanje: