fbpx

PRIME LINE / EXODUS KONFIGURATOR

Prime-Line_Griffing_ločni_ročaj_ročaji_iz_nerjavečega_jekla_inox_ročaji_ročaji_za_vhodna_vrata_kakovost_ročaji_po_meri

Prime Line Exodus ročaji za vhodna vrata v obliki loka imajo premer 30 mm in so v štirih standardnih velikostih. Glede na profil vrat se jim prilegajo različna vpetja (90-stopinjska), so pa ročaji lahko še različno površinsko obdelani (od poliranja in prašnega barvanja, standardno pa pridejo satinirani oz. matirani).

SESTAVITE SI ROČAJ ZA VHODNA VRATA

Konfigurator po vrsti prikazuje tehnične lastnosti in kombinacije:

  • STIL: Okrogla cev, varjen nosilec.
  • MERE: Na voljo so štiri standardne dolžinske mere (od 750 mm do 1200 mm).
  • VPETJE: Nato izberemo vpetje glede na material. Če imamo npr. PVC, bosta primerna zgolj VRU in VRO vpetja. Legenda v konfiguratorju pod vpetji nakazuje, katera so primerna za določen material. V primeru dvostranskih vpetij je za pravilno izbiro vpetja treba izbrati še ustrezno dolžino vpetja glede na debelino vratnega krila (40 / 60 / 80 / 100 mm).
  • POVRŠINA: Če ne želimo standardnega mat izgleda ročaja, temveč bi ga polirali (SP), prašno barvali v črni barvi (SB) ali prašno barvali glede na RAL izbor (SRAL), šifri dodamo še tovrstno oznako.
Prime Line Exodus konfigurator inox ročaji za vhodna vrata - Griffing

Pri naročanju Prime Line Exodus ročaja po katalogu bi bil primer šifre GOK-VN15-L1050-VRA-SRAL5015, kar bi pomenilo Exodus ročaj z varjenim 15° nosilcem, dolžina ročaja 1050 mm, VRA vpetje, ter prašno barvan ročaj po številki RAL 5015.

PRIMER PRIME LINE EXODUS ROČAJA ZA VHODNA VRATA

Griffingov ročaj GOK-VN-15 iz linije Prime Line-inox ročaji za vhodna vrata

Oddajte povpraševanje: