fbpx

PRIME LINE / PURE KONFIGURATOR

Prime-Line_Griffing_okrogli_ročaj_ročaji_iz_nerjavečega_jekla_inox_ročaji_ročaji_za_vhodna_vrata_kakovost_čitalnik_prstnih_odtisov_LED_svetila_ročaji_po_meri

Ročaji za vhodna vrata Prime Line Pure so okroglih oblik premera 30 mm. Na njih se lahko kombinirajo različni nosilci, od enostavnih okroglih, do tistih, ki podpirajo čitalnik prstnih odtisov. V osnovi se izdeluje ročaje v osmih standardnih velikostih, lahko pa se jih prilagaja vašim potrebam. Glede na profil vrat se jim prilegajo različna vpetja (tako 90-stopinjska kot 45-stopinjska), ročaj pa nadgradite s čitalnikom prstnih odtisov, ki se ga lahko vgradi spredaj ali zadaj, LED osvetlitvijo ter zaključki prefinjenih oblik. Na voljo so še različne površinske obdelave, od poliranja in prašnega barvanja, standardno pa ročaj pride satiniran (mat).

SESTAVITE SI ROČAJ ZA VHODNA VRATA

Konfigurator po vrsti prikazuje tehnične lastnosti in kombinacije:

  • STIL: Okrogla obila.
  • NOSILCI: Na Prime Line Pure gre devet vrst nosilcev. Če želimo pokončnega, izbiramo med KN90 (kvadratni nosilec 90°), ON90 (okrogli nosilec 90°), ON90PRA (okrogli nosilec 90° s premium podložko) in CPO90 (nosilec 90°, ki omogoča čitalnik prstnih odtisov CPO in LED osvetlitev), če pa želimo poševnega, izbiramo med ON45, KN45, ON45PPU (okrogli nosilec 45° s premium podložko), CPO45D (desni nosilec 45°, ki omogoča čitalnik prstnih odtisov CPO in LED osvetlitev) in CPO45L (levi nosilec 45°, ki omogoča čitalnik prstnih odtisov CPO in LED osvetlitev).
  • MERE: Na voljo je osem standardnih dolžinskih mer (od 600 mm do 2000 mm), izdelamo pa tudi ročaje po meri z vašimi dolžinami.
  • VPETJE: Nato izberemo vpetje glede na material. Če imamo npr. PVC, bodo primerna zgolj VRU, VRO, VPU in VPO vpetja. Legenda v konfiguratorju pod vpetji nakazuje, katera so primerna za določen material. V primeru dvostranskih vpetij je za pravilno izbiro vpetja treba izbrati še ustrezno dolžino vpetja glede na debelino vratnega krila (40 / 60 / 80 / 100 mm).
  • ČITALNIK PRSTNIH ODTISOV CPO: V primeru, da želimo na ročaju še čitalnik prstnih odtisov, dodamo pozicijo čitalnika in ime proizvajalca (ekey, Navkom ali drug proizvajalec). Čitalnik lahko umestimo spredaj (CF) ali zadaj (CB).
  • OSVETLITEV: Če želimo, da ima ročaj še osvetlitev z LED trakovi, šifri dodamo LED kratico.
  • ZAKLJUČKI: Na vrh ali dno ročaja lahko dodamo tudi pet estetskih zaključkov.
  • POVRŠINA: Če ne želimo standardnega mat izgleda ročaja, temveč bi ga polirali (SP), prašno barvali v črni barvi (SB) ali prašno barvali glede na RAL izbor (SRAL), šifri dodamo še tovrstno oznako.
Prime Line Pure, Bold, Lean, Diamond konfigurator inox ročaji za vhodna vrata - Griffing

Pri naročanju Prime Line Pure ročaja po katalogu bi bil primer šifre GOK-CPO90-L2000-VRO60-CF-EKEY-LED-SRAL5015, kar bi pomenilo ročaj okrogle oblike, 90° nosilec za čitalnik prstnih odtisov CPO, dolžina ročaja 2000 mm, VRO vpetje za debelino vrat 60 mm, čitalnik prstnih odtisov na sprednji strani ročaja proizvajalca ekey, LED osvetlitev ter prašno barvan ročaj po številki RAL 5015.

Šifra je seveda lahko tudi enostavna, če je ročaj brez dodatkov. Pa vzemimo za primer kratico GOK-KN90-L1800-VRU, ki pomeni ročaj okrogle oblike, kvadratni 90° nosilec, dolžina ročaja 1800 mm ter VRU vpetje.

PRIMERI PRIME LINE PURE ROČAJEV ZA VHODNA VRATA

Oddajte povpraševanje: