fbpx

PRIME LINE / TRIUMPH KONFIGURATOR

Prime-Line_Griffing_ločni_ročaj_ročaji_iz_nerjavečega_jekla_inox_ročaji_ročaji_za_vhodna_vrata_kakovost_LED_svetila_ročaji_po_meri

Masivni ročaji za vhodna vrata Prime Line Triumph imajo nosilca na koncu spodnjega in zgornjega roba. Primerni so predvsem za vrata, pri katerih vpetje v sredini ni primerno. So okroglih in kvadratnih oblik ter osmih standardnih dimenzij, lahko pa se jih prilagaja vašim potrebam. Za različne tipe vrat so primerna različna vpetja (90-stopinjska), kot je razvidno spodaj, ročaj pa lahko nadgradite s čitalnikom prstnih odtisov, ki se ga lahko vgradi spredaj ali zadaj in LED osvetlitvijo. Na voljo so še različne površinske obdelave, od poliranja in prašnega barvanja, standardno pa ročaj pride satiniran (mat).

SESTAVITE SI ROČAJ ZA VHODNA VRATA

Konfigurator po vrsti prikazuje tehnične lastnosti in kombinacije:

  • STIL: Izbiramo lahko med petimi različnimi stili, in sicer okroglo obliko z okroglim varjenim nosilcem (GOK-VN90), kvadratno obliko s kvadratnim varjenim nosilcem (GKV-VN90), okroglo obliko in SN nosilcem, ki omogoča vgradnjo čitalnika prstnih odtisov (GOK-SN), kvadratno obliko in SN nosilcem, ki omogoča vgradnjo čitalnika prstnih odtisov (GKV-SN) ter kvadratno obliko s kvadratnim varjenim nosilcem (GKV40-VN90).
  • MERE: Na voljo je osem standardnih dolžinskih mer (od 600 mm do 2000 mm), izdelamo pa tudi ročaje po meri z vašimi dolžinami.
  • VPETJE: Nato izberemo vpetje glede na material. Če imamo npr. PVC, bosta primerna zgolj VRU in VRO vpetja. Legenda v konfiguratorju pod vpetji nakazuje, katera so primerna za določen material. V primeru dvostranskih vpetij je za pravilno izbiro vpetja treba izbrati še ustrezno dolžino vpetja glede na debelino vratnega krila (40 / 60 / 80 / 100 mm).
  • ČITALNIK PRSTNIH ODTISOV CPO: V primeru, da želimo na ročaju še čitalnik prstnih odtisov, dodamo pozicijo čitalnika in ime proizvajalca (ekey, Navkom ali drug proizvajalec). Čitalnik lahko umestimo spredaj (CF) ali zadaj (CB).
  • OSVETLITEV: Če želimo, da ima ročaj še osvetlitev z LED trakovi, šifri dodamo LED kratico.
  • POVRŠINA: Če ne želimo standardnega mat izgleda ročaja, temveč bi ga polirali (SP), prašno barvali v črni barvi (SB) ali prašno barvali glede na RAL izbor (SRAL), šifri dodamo še tovrstno oznako.
Prime Line Triumph konfigurator inox ročaji za vhodna vrata - Griffing

Pri naročanju Prime Line Triumph ročaja po katalogu bi bil primer šifre GKV-SN90-CPO90-L1000-VRU-CF-EKEY-NAVKOM-SRAL5015, kar bi pomenilo Triumph ročaj, 90° nosilec za čitalnik prstnih odtisov SN, dolžina ročaja 1000 mm, VRU vpetje, čitalnik prstnih odtisov na sprednji strani ročaja proizvajalca Navkom, LED osvetlitev ter prašno barvan ročaj po številki RAL 5015.

PRIMERI PRIME LINE TRIUMPH ROČAJEV ZA VHODNA VRATA

Oddajte povpraševanje: