fbpx

KLJUKE ZA VHODNA VRATA

 • Najmočnejši člen na vhodnih vratih

  Kljuka je od vseh sestavnih delov na vhodnih vratih najbolj obremenjena, kar smo pri razvoju vzeli v obzir. Na njej se zaradi uporabe najhitreje pokažejo slabosti in namesto najmočnejšega člena na vhodnih vratih postane najšibkejši člen, vam pa ostane drago in nepotrebno servisiranje.

 • Ni kompromisov pri izbiri materiala

  Pri izbiri materialov za razliko od konkurence ne delamo kompromisov, saj tako lahko zagotovimo najvišjo možno kakovost in odpornost na rjavenje. Griffingove kljuke so v celoti izdelane iz visokokakovostnega nerjavečega jekla.

 • Kompaktna konstrukcija za čvrst občutek brez majanja

  Poleg brezkompromisnosti materiala in vrhunske površinske obdelave je prednost naših kljuk v kompaktni konstrukciji. Vgrajen kroglični ležaj v trnu omogoča trajno stabilnost in gladko vrtenje, dodatna močna vzmet pa poskrbi za čvrst občutek pri pritisku na kljuko. Zaradi teh konstrukcijskih lastnosti kljuke se kljuke ob pravilni montaži ne majejo. Posledično je njihova življenjska doba daljša, vratom pa dodajo občutek kompaktnosti ob dotiku.

 • Pravilno brušenje in vrhunska površinska obdelava

  Poleg tehničnih prednosti posebno pozornost namenimo tudi površinski obdelavi in pravilnemu brušenju, saj se zavedamo, da bo vsaka površinska napaka vidna končnemu potrošniku do konca njegovega življenja. Naša ekipa s specializiranimi brusilnimi stroji vsak detajl izdela precizno in zagotovi, da je vsaka kljuka dovršena in vizualno privlačna.

Najmočnejša kombinacija za vaša vhodna vrata

Griffing kljuka
+
Griffing trn za kljuko
+
Griffing rozeta za ključavnico

Kljuke za vhodna vrata-Front door levers-Haustürklinken-Griffing

NAŠA PONUDBA KLJUK ZA VHODNA VRATA