fbpx

VZMETNI ZASKOČNIKI ZA VHODNA VRATA

 • Pomagajo držati vrata v zaprti poziciji

  Vzmetni zaskočniki za vhodna vrata pomagajo vrata držati v zaprti poziciji, tako da se ob vetru ne odprejo z vso silo in jih ne poškodujejo.

 • Primerni za vratne profile različnih proizvajalcev

  Oba modela vzmetnih zaskočnikov sta vgrajena že v več kot 50.000 vhodnih vrat.

 • Sila, s katero držijo krilo vrat, je nastavljiva

  Pri zaskočnikih lahko nastavimo silo, ki drži krilo vrat. Ta poskrbi, da do sunkovitega odpiranja zaradi vetra in poškodovanja praviloma ne prihaja.

 • Montaža direktno na vhodna vrata ali pod čelnico

  Izberete lahko dva modela zaskočnikov, ki omogočata vgradnjo v večino vratnih okvirjev. Univerzalni zaskočnik je privijačen direktno na vhodna vrata, zaskočnik za čelnico pa se, kot že samo ime pove, montira pod čelnico.

Zaskočnika razbremenjujeta ključavnico

Univerzalni zaskočnik in zaskočnik za čelnico odpravljata težave pri vhodnih vratih, kjer mehanizem vlečenja oz. potiskanja obremenjuje zgolj električno ključavnico ali pa kombinacijo električne ključavnice in prešibkega zaskočnika.

Ko so takšna vrata zaklenjena, jih drži sama ključavnica, ko pa so odklenjena in zaprta, jih v tem položaju ohranja samo vzmet. Modernejša vrata imajo velika krila in so težka, zato je obstoječi sistem prešibek. Posledično se vrata z vetrom sunkovito odprejo in ob tem celo poškodujejo zid, vrata ali osebe.

Težavo lahko rešimo z univerzalnim vzmetnim zaskočnikom in zaskočnikom za čelnico, pri katerih nastavimo silo, ki drži krilo vrat in skrbi, da do sunkovitega odpiranja zaradi vetra in poškodovanja praviloma ne prihaja.

VZMETNI ZASKOČNIKI: DVA MODELA

VZ-UNI-16

Univerzalni zaskočnik
Privijačen direktno na vhodna vrata

VZ-CEL-20

Zaskočnik za čelnico
Montaža pod čelnico

NAROČITE VZOREC IN POVPRAŠAJTE PO CENI