fbpx

Digitalna preobrazba-Griffing
Novica   01/06/2022

Digitalna preobrazba

Digitalna preobrazba podjetja Griffing: operacija je bila za sofinanciranje izbrana na javnem razpisu »P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP«.

Več
Nataša Češarek_Griffing
Novica   19/05/2021

Mag. Nataša Češarek: Poznavanje proizvodnih procesov iz lastnih izkušenj olajša vodenje podjetja

Direktorica Nataša Češarek, po izobrazbi magistrica ekonomije, z možem Urbanom že deset let vodi Griffing in nadaljuje tradicijo družinskega podjetja. Ob svetovnem dnevu podjetnic, ki ga obeležujemo 18. maja, je spregovorila o izobraževalni in poklicni poti ter usklajevanju številnih vlog, ki jih imajo ženske podjetnice.

Več
Griffing in BKM orodja-ob nakupu Griffingovih izdelkov v septembru 2020 popust na ostrenje in izdelavo rezilnega orodja pri BKM
Novica   07/09/2020

Ob nakupu izdelkov v septembru 50 % popusta na ostrenje rezilnega orodja in 20 % popusta na izdelavo orodij

V sodelovanju s podjetjem BKM orodja vam Griffing ob nakupu Griffingovih izdelkov od 7. do 30. septembra 2020 ponuja 50 % popust na ostrenje rezilnega orodja in 20 % popust na izdelavo namenskega rezilnega orodja.

Več
Griffing prejemnik certifikata platinasta odličnost 2020
Novica   20/08/2020

Griffing prejemnik platinastega certifikata bonitetne odličnosti 2020

Analitična hiša Bisnode Slovenija je Griffingu podelila platinasti certifikat bonitetne odličnosti 2020, ki je njihovo najvišje možno priznanje poslovne odličnosti na evropski ravni. S certifikatom potrjuje, da že tretje leto zapored Griffing dosega mednarodni standard zlate bonitetne odličnosti ter spada med najbolj zanesljive slovenske poslovne subjekte.

Več