fbpx

Griffing ročaji in kljuke za vhodna vrata vzorci - Griffing case with samples door handles and door levers -transparent
Za stranke   10/06/2021

Naročite kovček z vzorci naših izdelkov

Bi stranki pokazali kakšen vzorec ročaja ali kljuke pa ga nimate? Priročna in hitra rešitev je kovček z vzorci izdelkov, ki vam ga lahko pošljemo po pošti, vi pa ga uporabljate pri komunikaciji s strankami za lažjo predstavo.

Več
Personalizirani ročaji za vhodna vrata - Personalized door handles for entrance doors - Griffing
Za stranke   15/04/2021

Personalizacija ročajev za vhodna vrata in izdelava po meri

Personalizacija ročajev za vhodna vrata in izdelava po meri sta stvar, pri katerih veliko proizvajalcev potegne črto in postavi kupce pred dejstvo standardne ponudbe. V Griffingu se kupcem prilagajamo na dva načina: izdelamo ročaje za vhodna vrata po meri ter personaliziramo ročaje.

Več
Katalog ročajev za vhodna vrata - Catalogue Front Door Handles - Kataloge Haustuergriffe - Griffing
Za stranke   05/02/2021

Novi katalog ročajev za vhodna vrata in novosti v 2021

Spoznajte Griffingove ročaje, za katere velja, da so tehnološko dovršeni in predstavljajo umetnost oblikovanja. V letu 2021 je program obogaten z različnimi novostmi, s katerimi se še bolj približujemo potrebam naših strank.

Več
Za stranke   26/10/2020

Obvladajte poimenovanje in šifre Griffingovih ročajev za vhodna vrata

Namesto suhoparnih šifer smo v Griffingu poimenovali ročaje po enostavni logiki, pri kateri se boste hitro znašli. Ker najpogosteje ročaje opisujemo po tehničnih značilnostih (npr. okrogel ročaj s kvadratnim nosilcem in vgrajenimi LED svetili), oznake ročajev sledijo temu načelu.

Več
Ročaji za vhodna vrata podjetja Griffing in njihove prednosti
Za stranke   25/03/2020

Prednosti Griffingovih ročajev za vhodna vrata

Pri prodaji vhodnih vrat morate biti dobro izobraženi tudi o ročajih, saj so prvi stik z vrati, od katerih je odvisna funkcionalnost vrat. V ta namen smo zbrali nekaj pomembnih tehničnih informacij, ki vam bodo pomagale pri samozavestnejši prodaji.

Več