fbpx

Prašno barvanje mat fina struktura-ročaji in kljuke za vhodna vrata-Griffing
Za stranke   13/10/2022

Nanos barve na ročaje: fina struktura je primernejša od gladke strukture

Po pregledu izdelkov in številnih primerjavah med mat gladko strukturo in mat fino strukturo smo prišli do zaključka, da je ravno slednja tista, ki je odpornejša, trajnejša in manj občutljiva na vplive okolja. 

Več
Odklepanje na prstni odtis Navkom R7
Za stranke   21/03/2022

Nova tehnologija odklepanja na prstni odtis Navkom R7 v ročajih za vhodna vrata

Z letom 2021 je slovenski proizvajalec čitalnikov prstnih odtisov Navkom predstavil prenovljeno in nadgrajeno tehnologijo čitalnikov R7. Uporabnik se sedaj lahko odloči tako za analogno upravljanje s pomočjo tipk na krmilni enoti ali upravljanje prek aplikacije na pametnem telefonu.

Več
Ročaj za vhodna vrata Griffing in čitalnik ekey dLine - door handle Griffing and ekey dLine fingerprint scanner - türgriff für haustüren Griffing und finger abdruckleser
Za stranke   13/03/2022

Nova tehnologija odklepanja na prstni odtis ekey dLine v ročajih za vhodna vrata

Sistem za odklepanje na prstni odtis ekey arte je konec leta 2021 zamenjal ekey dLine. Nova tehnologija ploskovnega tipala dosega še boljše rezultate pri prepoznavi prstnih odtisov, intuitivno je lažja za uporabo, pošilja potisna sporočila o dostopih, upravlja se jo lahko na daljavo, programska oprema se samodejno posodablja, poleg tega pa je omogočena pomoč na daljavo.

Več
Prilagodljiva razdalja med nosilci ročajev-Adjustable distance between pull handle mounts-Griffing
Za stranke   06/09/2021

Prilagodljiva razdalja med vijačenimi nosilci ročajev

Razdalja med Griffingovimi vijačenimi nosilci ročajev je lahko prilagodljiva, kar je prednost na trgu. Zaradi hitrejše montaže sicer ročaje dostavljamo z že zategnjenimi nosilci, kar pa ne pomeni, da se jih ne da nastaviti. Postopek prilagajanja razdalje med nosilci je enostaven in prikazan v videu.

Več
Novi CPO nosilci za ročaje z elektrifikacijo-kvadratni-Griffing
Za stranke   18/08/2021

Novi nosilci za ročaje z elektrifikacijo

Griffingova razvojna ekipa na trgu ponovno orje ledino in predstavlja revolucionarno novost z novimi CPO nosilci za ročaje z elektrifikacijo. Takšne rešitve na trgu še ni, za proizvajalce vhodnih vrat in trgovce pa pomeni izjemno poenostavitev. 

Več
Griffing ročaji in kljuke za vhodna vrata vzorci - Griffing case with samples door handles and door levers -transparent
Za stranke   10/06/2021

Naročite kovček z vzorci naših izdelkov

Bi stranki pokazali kakšen vzorec ročaja ali kljuke pa ga nimate? Priročna in hitra rešitev je kovček z vzorci izdelkov, ki vam ga lahko pošljemo po pošti, vi pa ga uporabljate pri komunikaciji s strankami za lažjo predstavo.

Več
Personalizirani ročaji za vhodna vrata - Personalized door handles for entrance doors - Griffing
Za stranke   15/04/2021

Personalizacija ročajev za vhodna vrata in izdelava po meri

Personalizacija ročajev za vhodna vrata in izdelava po meri sta stvar, pri katerih veliko proizvajalcev potegne črto in postavi kupce pred dejstvo standardne ponudbe. V Griffingu se kupcem prilagajamo na dva načina: izdelamo ročaje za vhodna vrata po meri ter personaliziramo ročaje.

Več
Katalog ročajev za vhodna vrata - Catalogue Front Door Handles - Kataloge Haustuergriffe - Griffing
Za stranke   05/02/2021

Novi katalog ročajev za vhodna vrata in novosti v 2021

Spoznajte Griffingove ročaje, za katere velja, da so tehnološko dovršeni in predstavljajo umetnost oblikovanja. V letu 2021 je program obogaten z različnimi novostmi, s katerimi se še bolj približujemo potrebam naših strank.

Več
Za stranke   26/10/2020

Obvladajte poimenovanje in šifre Griffingovih ročajev za vhodna vrata

Namesto suhoparnih šifer smo v Griffingu poimenovali ročaje po enostavni logiki, pri kateri se boste hitro znašli. Ker najpogosteje ročaje opisujemo po tehničnih značilnostih (npr. okrogel ročaj s kvadratnim nosilcem in vgrajenimi LED svetili), oznake ročajev sledijo temu načelu.

Več
Ročaji za vhodna vrata podjetja Griffing in njihove prednosti
Za stranke   25/03/2020

Prednosti Griffingovih ročajev za vhodna vrata

Pri prodaji vhodnih vrat morate biti dobro izobraženi tudi o ročajih, saj so prvi stik z vrati, od katerih je odvisna funkcionalnost vrat. V ta namen smo zbrali nekaj pomembnih tehničnih informacij, ki vam bodo pomagale pri samozavestnejši prodaji.

Več